Hírek / Események

Nov.152017

Kölcsönzés és javítás

hefa
Kölcsönözzön a Hefa Sportboltban, ahol kiváló minőségű sí- és snowboard felszerelésekkel várjuk. A kezdő kisgyermektől a profi felnőtt síelőig mindenki megtalálja a megfelelő felszerelést. A felszereléseket hazánk legjobban felszerelt síjavító műhelyében készítjük fel a szezonra, minden használat után karbantartjuk és felújítjuk a síléceket, a sícipőket baktériumölő sprayvel tisztítjuk és fertőtlenítjük. Saját felszerelését is várjuk szervizünkben, frissen waxolt, élezett lécekkel vágjon neki a síszezonnak!
Tovább
Ápr.52017

Kross Bringa Centrum

hefa
Kross Bringa Centrum nyílt Veszprémben, Budapest út 89/A szám alatti üzletünkben! Óriási választék Kross kerékpárokból és kiegészítőkből! Felnőtt, junior és gyermek bringákkal várjuk, továbbá minden kerékpározási stílushoz széles modellválasztékot kínálunk. A Kross márka teljes palettáját megtalálja nálunk MTB, Országúti, Túra, Városi, Gyerek és E-Bike kerékpár kategóriákban.  
Tovább
Nov.242016

Kedvezményes ajánlat intézményeknek

hefa
Kölcsönzőnkben több,  mint 400 carving sífelszerelés és több, mint 150 snowboard felszerelés, valamint 200 db bukósisak áll rendelkezésre. A felszerelések jelentős része újszerű állapotban van. A sí és snowboard felszereléseket felújítva, élezve, waxolva adjuk át, a cipőket, bukósisakokat fertőtlenítve, kiszárítva, illatosítva. A napok számának kalkulálásában csak a tényleges használat idejét számítjuk fel, a szállítási, várakozási időket nem. Amennyiben legalább 10 felszerelést kölcsönöznek, egy kísérő tanár részére VIP kategóriás sílécet biztosítunk térítésmentesen. Egyedi, kis létszámú foglalás [...]
Tovább
Márc.22016

Téli kiárusítás üzletünkben!

hefa
Minden téli sportfelszerelésünk 30-70% kedvezménnyel üzletünkben és webáruházunkban! Csapjon le most kedvenc darabjaira, és válogasson minőségi felszereléseink közül hihetetlen árakon! Böngésszen webáruházunkban, vagy jöjjön el üzletünkbe, hogy személyesen segíthessünk Önnek!
Tovább
Szept.82015

Elkezdődött előszezoni vásárunk!

hefa
30-70% kedvezménnyel szerezheti be idei sífelszerelését Budapest, Alkotmány utca 15. szám alatti üzletünkben és online a www.sportokboltja.hu webáruházunkban, ahol teljes körű előszezoni vásárral várjuk. Felnőtt női és férfi, junior és gyermek felszerelések teljes kínálatával várjuk! Nézzen be üzletünkbe, ahol személyesen tudjuk segíteni választását, illetve böngésszen online ajánlataink között! Síszettek, sícipők, síruházat, aláöltözők, bukósisakok, síszemüvegekek, sportszemüvegek, protektorok waxok és funkciós ruházathoz illő tisztító és mosószerekkel várjuk.
Tovább