Kedvezményes ajánlat intézményeknek

Nov. 24, 2016 hefa Egyéb

Kölcsönzőnkben több,  mint 400 carving sífelszerelés és több, mint 150 snowboard felszerelés, valamint 200 db bukósisak áll rendelkezésre. A felszerelések jelentős része újszerű állapotban van. A sí és snowboard felszereléseket felújítva, élezve, waxolva adjuk át, a cipőket, bukósisakokat fertőtlenítve, kiszárítva, illatosítva. A napok számának kalkulálásában csak a tényleges használat idejét számítjuk fel, a szállítási, várakozási időket nem.

Amennyiben legalább 10 felszerelést kölcsönöznek, egy kísérő tanár részére VIP kategóriás sílécet biztosítunk térítésmentesen.

Egyedi, kis létszámú foglalás esetén az alábbi linket is használhatja: http://sportokboltja.hu/kolcsonzes/. Amennyiben szükséges, természetesen sícipő méretsort küldünk próbálás céljából.

Csoportos sítúrák részére kedvezményes kölcsönzési ajánlatunk:

Komplett gyermek sí- és snowboard felszerelés bérlése: 4 napos kölcsönzés esetén: 4.500 Ft / 4nap

Komplett gyermek sí- és snowboard felszerelés bérlése:  7 napos kölcsönzés esetén: 6.800 Ft / 7 nap

Bukósisak bérlés: 4 napos kölcsönzés esetén: 1.500 Ft / 4 nap  1400

Bukósisak bérlés: 7 napos kölcsönzés esetén: 2.200 Ft / 4 nap 1900

Saját iskolai felszerelések javítását rendkívül kedvezményes áron vállaljuk:

A mindenkori aktuális listaárból 35% kedvezményt biztosítunk. A javítást Magyarország legmodernebb Wintersteiger gépeivel felszerelt műhelyünkben végezzük.  Az aktuális javítási árlistánkat megtalálja itt: http://hefa.hu/kolcsonzes-javitas/javitasi-arak/

Bízunk benne, hogy ajánlatunk elnyeri tetszését, és megtiszteli cégünket a felszerelések kölcsönzésével, javításával.

A kölcsönzői termékek továbbá meg is vásárolhatóak rendkívül kedvező ár/érték arányban. A termékeket személyesen megtekintheti veszprémi üzletünkben, vagy a www.sportokboltja.hu/hasznalt weboldalon a „használt” termékek között.

Forduljanak hozzánk bizalommal:

Hajgató Kálmán Tel: +36 30 916 0674

Hebling Vilmos Tel: +36 70 600 7195